Stadsnät ger dig mest bredband för pengarna

Läst på Borlänge Stadsnät hemsida:

Vi säger ofta och gärna att det finns mycket pengar att tjäna på att välja en bredbandsuppkoppling via Stadsnät. Post- och telestyrelsen (PTS) senaste kartläggning visar att så också är fallet. Du kan spara 20-30 procent genom att surfa via öppna stadsnät.
Grundtanken med Stadsnät är att flera bredbandsleverantörer ska konkurrera om att få dig som kund, vilket leder till korta bindningstider och låga priser. Det skiljer ett öppet stadsnät från de stora bredbandsoperatörerna som oftast är ensamma i sina egna nät och själva bestämmer priserna.
Den senaste granskningen från PTS om mobiltelefoni och bredband visar att det skiljer nästan en hundralapp i månaden för abonnemang på 100 Mbit/s. Normalpriset hos de stora operatörerna var 339 kronor i månaden medan snittpriset i de öppna stadsnäten var 258 kronor i månaden.
I BorlängeStadsnät kan du abonnera på 10/10 Mbit/s från låga 198 kronor i månaden. 80/80 Mbit/s kostar från 264 kr i månaden. Läs mer och beställ via vår Tjänsteguide

Kommentarer inaktiverade.