Till mina nya grannar i Yttermora

 

Jag är nyinflyttad i Yttermora på Åkermansgatan 28. Jag har försökt få Borlänge Energi att dra fram fiber för snabbt Internet, TV och telefon till vårt hus. Nu gör Borlänge Energi en intresseanmälan för Yttermora på sin hemsida för Stadsnätet http://borlangestadsnat.se/connect/

Jag vill erbjuda min hjälp att förstå varför och hur du ska dra in fiber i din villa. Jag har därför startat en websida på adressen http://yttermora.net. Där finns information och ett diskussionsforum där man kan ställa frågor och få svar. I första hand IT-relaterade frågor.
Min websida skulle i framtiden mycket väl kunna användas för annat som rör Yttermora.
Det är förhoppningsvis ett bra sätt för oss att lära känna lite fler grannar.

Ta gärna några minuter och surfa till både http://borlangestadsnat.se/connect/ och http://yttermora.net för att bilda dig en uppfattning.

Jag har ingen koppling till Borlänge Stadsnät eller Borlänge Energi mer än att jag anmält mig som områdes representant. Jag gör ingen förtjänst på detta mer än möjligen snabbare tillgång till fiber till vårt hus, då det krävs ett visst intresse i området innan man börjar dra fram fiber. Informationen på http://yttermora.net är antingen fakta eller mina personliga åsikter och reflektioner.

Har du frågor kan du även kontakta mig på e-mail peter(a)yttermora.net

Kommentarer inaktiverade.